Noga Erez minangka penyanyi pop progresif Israel, musisi, penulis lirik, produser. Artis ngeculake single debut ing 2017. Wiwit wektu iku, akeh sing wis owah - dheweke ngetokake video sing apik banget, nggawe trek pop progresif, nyoba ngindhari "banality" ing trek dheweke. Referensi: Pop progresif yaiku musik pop sing nyoba nglanggar standar [...]

Kristonko minangka penyanyi, musisi, blogger saka Ukraina. Repertoar dheweke diisi karo komposisi basa Ukrainia. Lagu-lagu Christina wis populer. Dheweke kerja keras, lan percaya yen iki minangka kauntungan utama. Bocah-bocah lan taun enom Christina Khristonko Tanggal lair saka artis yaiku 21 Januari 2000. Christina ketemu bocah cilik ing desa cilik sing ana ing […]

Chanel minangka penyanyi, penari lan aktris. Ing 2022, dheweke duwe kesempatan unik kanggo ngumumake bakate ing saindenging jagad. Chanel menyang Kontes Lagu Eurovision saka Spanyol. Elinga yen ing 2022 acara kasebut bakal dianakake ing kutha Turin Italia. Bocah cilik lan pemuda Chanel Terrero Tanggal lair artis - 28 Juli […]

Back somersault minangka tim populer sing dibentuk ing tlatah Ukraina. Anggota band kasebut manunggal kanthi tresna marang musik Jamaika. Trek dheweke "dibumbui" karo rap, funk lan electronica. Ing 2022, mantan vokalis "Back Flip" Sasha Tab - njupuk bagéyan ing rekaman saka trek "Sonyachna" (Recitative saka rapper Skofka lan grup Kalush krungu ing ayat). Vokalis "Salto [...]

Blanco iku penyanyi Italia, artis rap, lan penulis lirik. Blanco seneng gawe kaget penonton kanthi antics sing wani. Ing 2022, dheweke lan penyanyi Alessandro Mahmoud bakal makili Italia ing Kontes Lagu Eurovision. Miturut cara, para seniman luwih beruntung, amarga ing taun iki acara musik bakal dianakake ing Turin, Italia. Bocah-bocah lan nom-noman Riccardo Fabbriconi Tanggal lair [...]

Brooke Scullion minangka penyanyi Irlandia, artis, sing makili Irlandia ing Kontes Lagu Eurovision 2022. Dheweke miwiti karir nyanyi sawetara taun kepungkur. Senadyan iki, Scallion bisa ndarbeni nomer nyengsemaken saka "penggemar". Partisipasi ing rating proyek musik, swara sing kuwat lan penampilan sing apik banget - nindakake tugase. Bocah-bocah lan remaja Brooke Scullion […]