Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi

Elina Chaga minangka penyanyi lan komposer Rusia. Fame gedhe-gedhe teka dheweke sawise melu ing project Voice. Artis ajeg ngeculake trek "jus". Sawetara penggemar seneng nonton transformasi eksternal sing luar biasa Elina.

iklan

kanak-kanak lan muda Elina Akhyadova

Tanggal lair seniman yaiku 20 Mei 1993. Elina ngginakaken kanak-kanak ing desa Kushchevskaya (Rusia). Ing wawancara, dheweke ngomong kanthi apik babagan papan sing ketemu nalika isih cilik. Uga dingerteni yen dheweke duwe sadulur lanang lan wadon.

Para wong tuwa nyoba ngembangake putrine kanthi maksimal. Mbok menawa dheweke nemokake bakat nyanyi nalika isih enom. Akhyadova wiwit nyanyi ing gamelan bocah-bocah "Firefly" nalika umur 3 taun. Dheweke ora wedi ngomong ing umum. Elina kanthi yakin tetep ing panggung.

Nalika umur 4 taun, wong tuwané dikirim putriné kanggo grup preparatory saka sekolah music lokal. Para guru yakin manawa Elina bakal entuk asil sing apik ing bidang musik.

Swara wektu, dheweke wiwit badai kontes song. Ing umur 11, Elya muncul ing tataran "Song of the Year". Banjur acara kasebut dianakake ing Anapa sing cerah. Senadyan kinerja apik lan dhukungan saka penonton, cah wadon njupuk Panggonan 2nd.

Nalika isih enom, impen sing ditresnani dadi nyata - dheweke nglamar kanggo partisipasi ing Kontes Lagu Eurovision Junior. Dheweke bisa dadi anggota proyek kasebut. Sadurunge hakim, Elina nampilake trek komposisi dhewe. Sayange, dheweke ora ngluwihi semi-final.

Miturut cara, Chaga ora jeneng samaran kreatif saka pemain, nanging jeneng saka mbah putri. Nalika cah wadon nampa passport, dheweke mutusaké kanggo njupuk jeneng relatif. "Chaga muni keren," ujare penyanyi kasebut.

Pendhidhikan Elina Chaga

Sawise lulus saka music lan sekolah menengah, dheweke banjur nampa pendidikan specialized ing College of Arts, kang geografis dumunung ing Rostov. Artis menehi pilihan kanggo fakultas vokal pop-jazz.

Sawise pindhah, dheweke cepet nyadari yen ing kutha cilik dheweke ora bakal bisa ngumumake bakate kanthi banter. Elya mutusaké kanggo pindhah menyang Moscow.

Ing metropolis, cah wadon terus "badai" kontes lan proyek. Sajrone wektu iki, dheweke muncul ing "Factor-A". Ing acara kasebut, seniman kasebut nampilake musik saka komposisi dhewe. Lolita lan Alla Pugacheva memuji Chaga kanggo efforts, nanging senadyan iki, dheweke ora lulus casting.

Partisipasi artis Elina Chaga ing proyek "Voice"

Ing 2012, dheweke nglamar kanggo melu ing rating project Russian "Voice". Chaga kebak kekuatan lan kapercayan, nanging rauh dadi cetha yen recruitment peserta wis rampung. Penyelenggara acara ngundang Elya melu "audisi buta" setaun. 2013 dadi luwih sukses kanggo dheweke ing kabeh babagan.

Chaga nampilake karya Mercy dening penyanyi populer Duffy menyang juri lan penonton. Nomer dheweke kesengsem loro hakim bebarengan - penyanyi Pelageya lan penyanyi Leonid Agustin. Chaga dipercaya perasaan batine. Dheweke lunga menyang tim Agutin. Alas, dheweke ora bisa dadi finalis saka "Voice".

Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi
Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi

Path kreatif Elina Chaga

Sawise melu proyek Voice Leonid Agutin dadi kasengsem ing wong. Bocah wadon biasa saka provinsi bisa mlebu kontrak karo perusahaan produksi artis. Wiwit wektu iku, uripe dadi 360 derajat - syuting klip, ngeculake drama dawa lan tampil ing aula "penggemar" sing rame.

Rauh dheweke presented karya musik, penulis tembung lan musik kang Leonid Agutin. Kita ngomong babagan komposisi "Teh karo buckthorn segara", "Fly down", "Langit iku sampeyan", "Aku bakal tiwas".

Ing gelombang popularitas, perdana trek "Dream", "Ora ana dalan metu", "Ajari aku mabur". Chaga ngrekam lagu pungkasan bebarengan karo Anton Belyaev. Ing 2016, perdana saka komposisi "Flew Down", "Ora Aku, utawa Sampeyan", lan ing 2017 - "Langit iku Sampeyan", "I'm Lost" lan "Februari".

Sawetara taun sabanjure, album lengkap dirilis. Longplay kanthi jeneng pedhes "Kama Sutra" ditampa kanthi apik dening "penggemar". Album kasebut ana ing ndhuwur 12 lagu.

Ing taun 2019, dheweke lunga kanthi gratis. Kontrak dheweke karo Agutin rampung. Selebriti ora nganyarake kerjasama. Karya independen pisanan dheweke dirilis ing 2020. Chaga ngrekam trek "Driver".

Elina Chaga: rincian urip pribadi artis

Kerjasama karo Leonid Agutin menehi media alasan kanggo nyebarake gosip "kotor". Dikabarake yen antarane artis ora mung hubungan kerja. Wartawan weruh ing Elina - Angelica Varum ing muda (garwane resmi Leonid Agutin - cathetan Salve Music).

"Aku lan Leonid Nikolaevich pas karo rasa musik lan panemu babagan kreatifitas. Aku bisa ngomong yen kita seneng banget bisa bebarengan. Kadhangkala kita bisa ngrembug babagan momen gaya, nanging iki minangka proses kreatif, "ujare artis.

Chaga njamin yen ora ana hubungane karo Agutin lan ora bisa. Sawetara sumber ora resmi nuduhake yen dheweke pacaran karo Nodar Revia. Penyanyi dhewe ora konfirmasi informasi babagan hubungan sing bisa ditindakake karo wong enom.

Kasunyatan menarik babagan penyanyi

  • Rahasia kaendahane yaiku turu sing apik, mangan sehat lan olahraga.
  • Elina dituduh operasi plastik. Nanging, Chaga dhewe nolak yen dheweke nggunakake layanan ahli bedah. Sanajan ing sawetara foto katon wujud irung artis wis owah.
  • Wutah artis kasebut 165 sentimeter.

Elina Chaga: dina kita

Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi
Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi

Artis terus nggawe lan nyenengake para penggemar kanthi pagelaran. Ora suwe, dheweke nampa sawetara tawaran kanggo gabung karo band populer. Chaga mutusake dhewe yen dheweke luwih cedhak karo kerja dhewe.

iklan

Ing 2021 Chaga, dheweke melu rekaman trek "Aku kelalen". Rauh dheweke presented karya "Ninggalake kanggo mengko" lan EP-album "LD" ("Diary Pribadi"). 2022 ditandhani kanthi rilis karya musik "Pull".

Posting Sabanjure
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis
Selasa 22 Februari 2022
Kuzma Scriabin tilar donya ing puncak popularitasé. Ing awal Februari 2015, para penggemar kaget karo kabar babagan mati sawijining brahala. Dheweke diarani "bapak" rock Ukrainia. Showman, produser lan pimpinan grup Scriabin tetep dadi simbol musik Ukrainia kanggo akeh. Macem-macem desas-desus isih nyebar babagan sedane seniman kasebut. Gosip ujar manawa dheweke mati ora [...]
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis