Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis

Kuzma Scriabin tilar donya ing puncak popularitasé. Ing awal Februari 2015, para penggemar kaget karo kabar babagan mati sawijining brahala. Dheweke diarani "bapak" rock Ukrainia.

iklan

Showman, produser lan pimpinan grup Scriabin tetep dadi simbol musik Ukrainia kanggo akeh. Macem-macem desas-desus isih nyebar babagan sedane artis kasebut. Ana desas-desus yen dheweke mati ora sengaja, lan bisa uga ana papan kanggo squabbles politik.

Bocah lan nom-noman

Tanggal lair seniman yaiku 17 Agustus 1968. Dheweke lair ing kutha cilik Sambir (wilayah Lviv, Ukraina). Andrey wiwit cilik nyerep swara musik "bener", nanging ora bakal nguwasani profesi kreatif.

Olga Kuzmenko (ibune Scriabin - cathetan Salve Music) makarya minangka guru musik. Kanthi seneng banget dheweke mbukak "lawang" menyang jagad musik kanggo putrane. Olga Mikhailovna urip kanggo music. Dheweke lelungan menyang kutha-kutha Ukraina sing warni, ngempalaken lagu-lagu rakyat lan ngrekam ing tape recorder.

Bapake artis, Viktor Kuzmenko, ora ana hubungane karo kreatifitas. Nanging, senadyan iki, kang mulang putrane bab utama - kejujuran lan decency. Wong tuwa kanggo Andrei mesthi dadi conto sing apik. Malah ing muda, kang wanted kanggo mbangun kulawarga kuwat lan prayoga padha kang digawa munggah. Ing ngarep, aku pengin ngomong yen dheweke sukses.

Wiwit umur 8 taun, wong lanang wiwit mlebu sekolah musik. Dheweke main piano, nanging ing wektu sing padha, dheweke seneng karo swara instrumen liyane. Ing sekolah, Andrey dudu murid sing apik banget, nanging dheweke uga ora "pass bali".

Sawise sawetara wektu, kulawarga pindhah menyang Novoyavorivsk. Wong tuwa sing ngerti pentinge basa manca ngirim putrane menyang sekolah sing sinau basa Inggris kanthi jero. Sajrone wektu iki, Andrei uga melu olahraga. Dheweke malah entuk CCM.

Wong iki ngerti basa Polandia, mula dheweke seneng ngrungokake radio, sing nyebarake saka negara tanggane - Polandia. Ing wektu nalika iku ora supaya gampang kanggo njaluk kenalan karo soko manca ing Uni Soviet, stasiun radio Polandia padha kaya ambegan saka "hawa seger". Dheweke dadi kasengsem ing punk rock, sing pungkasane malih dadi gelombang anyar. Nanging, musik durung dadi bagian saka rencana Kuzmenko.

Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis

Referensi: New wave minangka salah sawijining tren musik. Elinga yen istilah iki nuduhake macem-macem genre musik rock sing muncul ing pungkasan taun 70-an. Gelombang anyar - "rusak" kanthi gaya lan ideologis karo genre rock sadurunge.

Education Andrey Kuzmenko

Sawise ninggalake sekolah, dheweke lunga menyang Lviv kanggo mlebu universitas medis. Andrei ngimpi karir minangka neurologist. Sayange, dheweke ora mlebu ing institusi pendidikan sing dikarepake.

Nom-noman kasebut kepeksa kuliah. Scriabin nguwasani profesi plester. Andrei ora pengin ngomong pamit kanggo ngimpi, lan mulane dadi mahasiswa ing Universitas Negeri Petrozavodsk. Sawise sinau setaun, dheweke digawa menyang tentara. Nanging, dheweke isih bisa entuk ijazah "dokter gigi". Miturut Profesi, wong enom ora bisa malah dina.

Path kreatif Kuzma Scriabin

Path kreatif Kuzma wiwit ing muda. Kanthi kanca sekolah, artis "nyawiji" duet. Wong lanang nindakake trek kanthi gaya punk. Miturut cara, penulis meh kabeh komposisi ing tim ana Andrey.

Ing podo karo karo iki, piyambakipun kadhaptar minangka anggota saka sawetara kelompok liyane Ukrainia sethitik-dikenal. Sajrone wektu kasebut, dheweke nyipta karya musik lan tampil ing papan konser cilik.

Ing pungkasan taun 80-an, bebarengan karo seniman sing padha, seniman "nyawiji" proyek kasebut "Scriabin". Saliyane Kuzma, klompok mentas-dicetak kalebu: Rostislav Domishevsky, Sergey Gera, Igor Yatsishin lan Alexander Skryabin.

Meh sanalika sawise nggawe tim, wong lanang ngeculake rekor "Chuesh bіl" (saiki longplay dianggep ilang - cathetan Salve Music). Sajrone wektu iki, para seniman njupuk video pisanan.

Ing taun 1991, wong lanang menehi konser debut. Padha ngomong karo prajurit. Penonton kanthi keren, yen ora acuh, nampa kinerja para musisi.

Setaun sabanjure, peserta Scriabin mlebu kontrak karo pusat produksi, lan mung sawise karya kasebut "godhog". Dheweke wiwit ngrekam LP, nanging ing kene ora ana begja - karya pusat produksi ditutupi "baskom tembaga". Para musisi tetep didhukung.

Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis

Kuzma Skryabin: release saka LP "Burung"

Banjur tim ing pasukan lengkap pindhah menyang ibukutha Ukraina. Pindhah menyang Kiev nandhani jaman anyar. Ing taun 1995, diskografi Scriabin pungkasane diisi maneh. Seniman nampilake rekaman "Burung" kanggo para penyayang musik.

Karya musik sing paling dhuwur ing dhaptar trek disk padha beda banget ing swara saka apa sing dirilis dening wong lanang sadurungé. Tembang-tembang karawitan kanthi gegeran disambut dening masyarakat metropolitan sing manja.

Kreativitas Kuzma lan timnya tambah semangat. Nganti saiki, para musisi ora nganakake konser solo, nanging padha tampil ing pemanasan seniman populer. Andrei nyoba ing peran anyar - dadi presenter TV.

Popularitas band kasebut munggah ing taun 1997. Banjur musisi nerbitake salah sawijining album diskografi sing paling pantes. Kita ngomong babagan disk "Kazki". Kanggo nyengkuyung LP iki, wong lanang nganakake pagelaran solo. Artis wis bola-bali diakoni minangka tim paling apik. Lakon dawane kasebar kanthi kecepetan angin.

Aktivitas tim Scriabin ing taun XNUMX-an

Kanthi tekane abad anyar, konflik serius pisanan wiwit dumadi ing grup. Saiki wong-wong mau main versi rock sing luwih entheng, lan teks-teks karyane padha "dibuwang" kanthi humor ing wangun musik sing paling apik.

Wiwit 2002, tim wiwit kerjo bareng karo pasukan politik. Lan misale jek iki minangka kesalahan utama. Dadi, longplay "Winter People" dirilis kanthi dhukungan saka blok politik.

Ing taun 2004, musisi ninggalake band. Kabeh "komposisi emas" wis ilang. Mung Scriabin tetep ing "helm". Mantan anggota tim mandheg komunikasi karo saben liyane. Kuzmenko pisanan mikir babagan karir solo.

Setaun sabanjure, diskografi band kasebut diisi maneh karo koleksi "Tango". Disk sing diwenehi direkam dening wong lanang ing baris sing dianyari. Mung Kuzma tetep "ora kena".

Kuzma Skryabin: proyek liyane

Ing taun 2008, frontman band ngenalaken grup "Soldering Panties". Dheweke nulis musik lan lirik kanggo anggota band (sawise pati tragis Andrey, Vladimir Bebeshko dadi siji-sijine produser band kasebut - cathetan Salve Music).

Setaun sabanjure, rilis disk "Skryabіn-20" ditindakake. Wong-wong lanang skate demo kanggo ndhukung koleksi. Ing podo karo iki, artis ngandika sing lagi ngrekam album solo.

Ing 2012, Andrei presented project "Angry Rapper Zenik", kang sacoro prakteke dadi unnoticed antarane penyayang music. Ing jeneng samaran iki, perdana saka komposisi "Metalist", "GMO", "Honduras", "You're F*cking F*ck", "Spanyol", "F*ck", "Fur Coat", "Baba z X*yem", "Bebarengan Kita Bagato", "Asshole".

Album pungkasan saka grup Dobryak direkam ing 2013. Elinga yen iki album 15-studio band. Longplay kalebu trek swara sing beda banget. Senadyan mangkono, trek kasebut digabungake karo siji garis emosional, sing meh padha karo karya sadurunge tim.

Koleksi kasebut ditampa kanthi apik dening para penggemar band kasebut. Banjur, "penggemar" durung ngerti sing iki album pungkasan, ing rekaman kang ditampa Kuzma. Klip video perdana kanggo sawetara trek.

Proyek lan acara TV kanthi partisipasi Kuzma Scriabin

Bakat dheweke wis katon ing macem-macem industri. Dheweke sacara organik ngrasa kaya pimpinan. Ing pertengahan 90-an, piyambakipun dados host saka program sing disiarake ing salah siji saluran TV Ukrainia - "Wilayah - A". Dheweke uga dadi host "Live Sound".

Nanging, proyek Peluang nggawa dheweke dadi misuwur. Elinga yen Kuzma dadi tuan rumah pertunjukan wiwit taun 2003 nganti 2008. Dheweke kerja bareng karo Natalia Mogilevskaya. Lintang asring ora bisa nemokake basa umum. Konflik playful antarane Natalia lan Kuzma disenengi para penonton. "Peluang" minangka kelanjutan ideologis saka program "Karaoke ing Maidan".

Pemenang "Karaoke ing Maidan" entuk "Peluang", ing ngendi sedina digarap tim profesional nyata. Ing pungkasan dina, saben peserta ing panggung nuduhake nomer. Thanks kanggo proyek iki, Vitaly Kozlovsky, Natalia Valevskaya, grup Aviator lan akeh liyane "nggawe dalan menyang lintang".

Kuzma Skryabin: publikasi buku "Aku, Pobeda lan Berlin"

"Aku, Pobeda lan Berlin" punika debut sastra Andrey Skryabin. Buku kasebut diterbitake dening Folio Ukrainia ing taun 2006. Koleksi kasebut kalebu rong crita, yaiku - "Aku," Pobeda "lan Berlin" lan "Panggonan sing ora ana dhuwit", uga teks trek sing misuwur saka grup Scriabin.

Buku kasebut kebak humor sing cerah lan swasana ati sing nyenengake (kabeh ing gaya Kuzma). Crita kasebut diklasifikasikake minangka thriller petualangan lan aksi. Ing taun 2020, film adhedhasar buku kasebut wiwit syuting.

Film "Aku, Pobeda lan Berlin" minangka crita saka wong biasa sing lagi wae miwiti nggawe musik. Sawetara dina sadurunge konser, dheweke, bebarengan karo kanca Bard, menyang Berlin ing Pobeda lawas. Gosip ana sing ana kolektor lawas pengin ngganti Pobeda kanggo Merc. Kuzma janji karo pacare bali menyang omah ing wektu kanggo muter konser, nanging kabeh ora mlaku miturut rencana.

Peran Kuzma tindak menyang Ivan Blindar. Ing pungkasan Februari 2022, TNMK ngrilis sampul lagu Scriabin "Koliorova". Lagu kasebut bakal dadi soundtrack film kasebut.

Kuzma Scriabin: rincian urip pribadi

Ing taun 90an, dheweke nikah karo Svetlana Babiychuk. A sawetara taun mengko padha duwe anak wadon, kang dijenengi Maria-Barbara. Svetlana - mung wong wadon ing gesang artis, kang mutusaké kanggo njupuk minangka bojoné.

Kuzma Scriabin nyebut dheweke muse. Scriabin nyipta lagu kanggo dheweke. Contone, trek "Champagne Eyes" - musisi darmabakti kanggo wong wadon nengsemake iki

Kasunyatan menarik babagan Kuzma Scriabin

  • Kuzma minangka produser pisanan saka tim DZIDZIO sing wis misuwur.
  • Sajrone urip, dheweke ndhelikake bojone, lan dheweke ora pengin "sumorot" ing ngarep kamera.
  • Scriabin nyediakake hit revolusioner "Revolusi on Fire" kanggo acara ing Ukraina.
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis
Kuzma Skryabin (Andrey Kuzmenko): Biografi artis

Taun-taun pungkasan urip lan pati Kuzma Scriabin

Sawetara dina sadurunge pati tragis, artis marang Interview kang ngandika bab sikap dhewe kanggo acara sing njupuk Panggonan ing sisih wétan Ukraina, mobilisasi Ukrainians lan pamaréntah saiki. 

Ing Februari 2015, artis menehi konser ing Krivoy Rog. 2 Februari dheweke ora ana. Dheweke tilar donya amarga kacilakan. Musisi tilar donya sadurunge ambulans teka. Panyebab pati yaiku ciloko sing ora cocog karo urip.

Sopir sing melu kecelakaan mau slamet. Mengko ing wawancara, dheweke bakal ujar manawa dalane lunyu, lan Scriabin mabur kanthi cepet. Mobil artis pancen kaya tumpukan wesi.

Sawise matine penyanyi, garwane ketemu komposisi ing tema politik. Nanging, Andrei nyanyi sawetara lagu "landhep" sajrone urip. Kita ngomong babagan komposisi "S * ka viyna" lan "Sheet to the President". Sawise publikasi komposisi, media, uga para penggemar, wiwit nganggep yen pati Kuzma ora sengaja.

iklan

Sawetara wektu mengko, 1 + 1 Production nganakake konser kanggo mengenang Scriabin. Dilaksanakake ing Istana Olahraga tanggal 20 Mei 2015. Lagu-lagu Kuzma ditembangake dening Ruslana, Vyacheslav Vakarchuk, "Boombox", Taras Topolya, Ivan Dorn, Valery Kharchishin, Pianoboy lan liya-liyane.

Posting Sabanjure
Emma Muscat (Emma Muscat): Biografi penyanyi
Selasa 22 Februari 2022
Emma Muscat minangka seniman sensual, penulis lagu lan model saka Malta. Dheweke diarani lambang gaya Malta. Emma nggunakake swara beludru minangka alat kanggo nuduhake perasaane. Ing panggung, seniman krasa entheng lan kepenak. Ing 2022, dheweke duwe kesempatan kanggo makili negarane ing Kontes Lagu Eurovision. Wigati dimangerteni manawa acara kasebut […]
Emma Muscat (Emma Muscat): Biografi penyanyi
Sampeyan bisa uga kasengsem