Takeoff minangka seniman rap Amerika, penulis lirik, lan musisi. Wong-wong mau nyebut dheweke raja jebakan. Dheweke entuk popularitas ing saindenging jagad minangka anggota grup paling dhuwur Migos. Trio muni kelangan bebarengan, nanging iki ora nyegah rappers saka nggawe solo uga. Referensi: Trap minangka subgenre hip-hop sing asale ing pungkasan taun 90-an ing Amérika Kidul. Ancaman, adhem, kaya perang [...]