Zoë Kravitz (Zoe Kravitz): Biografi penyanyi

Zoë Kravitz iku penyanyi, aktris lan model. Dheweke dianggep minangka lambang generasi anyar. Dheweke nyoba ora PR ing popularitas wong tuwane, nanging prestasi wong tuwane isih ngetutake dheweke. Bapakne yaiku musisi misuwur Lenny Kravitz, lan ibune yaiku aktris Lisa Bonet.

iklan

Zoe Kravitz kanak-kanak lan muda

Tanggal lair seniman yaiku 1 Desember 1988. Dheweke lair ing Los Angeles. Zoe pancen kudu dibanggakake. Dikawruhi yen kakek-nenek bapake kerja ing televisi, lan sanak-sedulur saka sisih ibune nyadari awake dhewe minangka musisi. Ing manfaat saka Lenny Kravitz lan Lisa Bonet - sampeyan ora bisa sebutno maneh. Dheweke terus sumunar ing set film lan panggung saiki.

Zoë Kravitz (Zoe Kravitz): Biografi penyanyi
Zoë Kravitz (Zoe Kravitz): Biografi penyanyi

Nalika Zoe isih enom, wong tuwane mutusake pegatan. Pegatan kasebut ora ana pengaruhe marang kahanan psikologis dheweke. Dheweke durung ing umur nalika sampeyan bisa njelajah kabeh cacat saka "siji-sisi" upbringing.

Ing salah siji saka Interviews artis ngandika dheweke urip ing tension sethitik. Kravitz wedi ngeculke wong tuwane. Kajaba iku, dheweke diterusake kanthi rapet dening wakil media, mula penting kanggo Zoe "ora kekacoan."

Sawise pegatan, bocah wadon kasebut digedhekake dening ibune. Senadyan kasunyatan sing dheweke nyoba kanggo golek pendekatan kanggo Zoe, Lisa ketat karo dheweke. Contone, dheweke nglarang nonton TV, lan mung sok-sok ngidini dheweke nguripake tape recorder supaya putrine bisa ngrungokake musik favorit.

Zoe Kravitz pindhah menyang Miami

Lenny Kravitz ngunjungi putriku kapan bisa. Dheweke nyoba kanggo pamper dheweke. Musisi nggawa Zoe dolanan sing menarik lan akeh permen. Senadyan kasunyatan sing Lenny ora kerep ngunjungi putriné, padha dikembangaké sesambetan apik. Nalika bocah wadon umur 11 taun, ibune pindhah menyang Miami. Dheweke nggawe keputusan kasebut supaya putrine bisa ndeleng bapake luwih akeh.

Kravitz Jr ing taun sekolah ora bisa disebut anak complaisant. Dheweke mlumpat kelas, mbantah karo guru, ana pesta rame, lan sapisan, dheweke rampung ilang saka institusi pendidikan kanggo sasi. Dadi, dheweke lan bapake lagi liburan ing Bahama.

Alkohol lan mariyuana minangka semangat liyane sing nyegah Zoe ora bisa sekolah kanthi apik. Dheweke uga tegang dening glances sidelong kanca sakelas dheweke, sing ora seneng dheweke amarga asal Afro-Yahudi dheweke.

Ing umur 14, Zoe mutusake tumindak nekat. Dheweke mbujuk bapake supaya ninggalake Miami. Sakcepete kulawarga Kravitz manggon ing Los Angeles. Cah enom banget ngarep-arep yen dheweke bakal ditampa kanthi apik ing papan sing anyar. Nanging ora suwe, pangarep-arep dheweke musnah. Tuwuh dadi angel. Dheweke entuk bobot lan rumangsa kaya wong sing dibuang.

Kravitz wiwit rumit banget amarga obesitas. Zoe terus mbandhingake awake karo model. Cah wadon nyawang bapake sing nggantheng sikil dawa, lan ibune sing langsing - lan sengit marang awake dhewe lan awak. Pengalaman dheweke nyebabake bulimia.

Path kreatif Zoë Kravitz

Ing taun 2007, dheweke miwiti debut minangka aktris. Zoe muncul ing film No Reservations. Ing audisi, aktris kepingin nyoba kanggo ndhelikake kasunyatan sing rama bobot ing industri musik. Nanging, amarga wektu iku Kravitz Jr isih cilik, Lenny isih kudu ngancani dheweke.

Apa sing ditindakake yaiku proyek sing menarik. Dheweke main ing film thriller. Nggarap set kesel Zoe, nanging apa sing dideleng para penonton ing The Brave One worth wektu lan gaweyan.

Kravitz nganti 2011 teka ing peran cilik, episodik. Nanging taun iki nguripake uripe. Kasunyatane yaiku artis kasebut muncul ing seri rating Californication. Sadurunge pirsawan, dheweke muncul ing peran Pearl.

Puncak Popularitas Zoe Kravitz

Sawise sawetara wektu, dheweke entuk peran karakter ing X-Men: First Class. Dheweke banjur ngandhakake yen dheweke ora ngarep-arep entuk peran dhuwur ing film kasebut. Dheweke teka ing casting karo "hangover". Nalika dheweke disetujoni kanggo peran kasebut, latihan ing gedung olahraga. Direktur nyetel Zoe kondisi - kanggo njaluk ing wangun.

Dheweke banjur tampil ing film Divergent karo Shailene Woodley. Sing terakhir - dadi kanca nyata Zoya, ora mung ing pesawat, nanging uga ing urip. Aktris asring tampil bebarengan ing acara sosial. Ing film iki, Kravitz ngalami wektu sing angel, nanging dheweke bisa ngalahake rasa wedi. Saiki dheweke ora wedi karo dhuwur.

Ing The Road Within, dheweke entuk peran Mary. Miturut Zoya, dheweke langsung ngerti yen dheweke kepengin main ing film kasebut. Mary iku bocah wadon sing nandhang lara mangan. Kravitz cedhak karo topik iki, amarga dheweke ngrasakake "kulit" apa bulimia. Kanggo syuting ing "Touched" Zoe kudu "kringet". Dheweke mudhun sawetara kilogram. Miturut aktris, sajrone periode mundhut bobot sing ekstrim, dheweke malah semaput.

Ing 2015, dheweke muncul ing Mad Max: Fury Road, lan sawetara wektu mengko ing Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Zoe dadi tokoh kunci ing bioskop Amerika.

Nanging artis dhewe seneng karo kaset Big Little Lies lan peran sing ditampa. Ing set, dheweke bisa ketemu Reese Witherspoon lan Nicole Kidman. Miturut Zoe, shooting mung gaib lan santai, sanajan Big Little Lies ora bisa diklasifikasikaké minangka proyek prasaja.

Ing 2020, dheweke entuk peran Rob ing serial TV "Meloman". Elinga yen tape digawe ing basis saka novel dening Nick Hornby. Seri kasebut ditampa kanthi apik dening para ahli lan pamirso.

Saka 2020 nganti 2022, Zoe melu syuting Viena and the Fantomes, KIMI lan Batman. Ing kaset pungkasan, Kravitz entuk peran sing khas. Dheweke main catwoman jenenge Selina Kyle.

Musik sing ditindakake dening Zoe Kravitz

Dheweke marisi passion kanggo musik saka rama, amarga iku ora bisa digunakake. Dheweke ngedegake tim pisanan ing taun 2009. Gagasan artis kasebut diarani Elevator Fight. Anggota grup nekani macem-macem festival, tur akeh lan tampil karo selebriti. Sayange, tim ora ngumumake kanthi banter, mula Zoe ngumumake bubar.

Ing 2013, dheweke gabung karo Lola Wolf. Miturut cara, proyek iki dadi luwih sukses kanggo dheweke. Setaun sabanjure, diskografi band kasebut dibukak kanthi album lengkap. Koleksi kasebut diarani Calm Down. Longplay ditampa kanthi apik dening para penggemar lan kritikus musik.

Dheweke terus tampil karo tim, lan malah nulis karya musik. Trek Zoya ditampilake ing sawetara kaset. Ing 2017, Kravitz nampilake karya Aja.

Zoë Kravitz (Zoe Kravitz): Biografi penyanyi
Zoë Kravitz (Zoe Kravitz): Biografi penyanyi

Zoë Kravitz: rincian urip pribadi artis

Urip pribadi Zoya ana ing pengawasan media. Dheweke duwe akeh novel. Dheweke ana hubungane karo Michael Fassbender, Ezri Miller, Penn Badgley lan Chris Pine.

Sadurunge ketemu karo Karl Glusman, dheweke ora mikir babagan hubungan serius. Nanging, patemon iki ngganti sikap dheweke kanggo tresna. Ing 2019, pasangan kasebut ngumumake pertunangan. Zoe ngandika yen njaluk proposal marriage saka Carl ana surprise ageng. Ing wektu iku, Kravitz malah ora bisa ngimpi wedding.

Pasangan kasebut mutusake kanggo nikah kanthi rahasia. Dheweke ora nindakake PR ing acara pesta. Wong-wong sing paling cedhak padha teka ing perayaan acara penting iki. Penggemar seneng yen urip pribadi Kravitz saya apik.

Sayange, urip kulawarga ora "manis". Wis ing 2020, ternyata pasangan kasebut wis ngajokake pegatan. Ing serikat iki, dheweke ora duwe anak.

Ing Januari 2021, dheweke kesawang karo Channing Tatum. Kanggo wektu sing suwe, para aktor ora menehi komentar babagan apa sing kedadeyan ing antarane dheweke. Nanging, rauh media nerbitaké foto romantis selebriti Amérika, lan banjur ora mangu - padha saperangan.

Kasunyatan menarik babagan Zoe Kravitz

  • Dheweke nyebat gaya busana "sloppy". Zoe trampil nyampur vintage karo sandhangan merek.
  • Merek kosmetik favorit dheweke yaiku YSL.
  • Wewangian favorit yaiku Black Opium Sound Illusion.
  • Zoe ngomong babagan rasisme, homofobia lan nglanggar hak-hak wanita.
  • Kravitz seneng tato.

Zoë Kravitz: dina iki

iklan

Ing Februari 2022, Zoë Kravitz ngandhakake yen dheweke lagi ngrekam debut solo LP. Dheweke ngomong babagan acara penting iki kanggo para penggemar ing wawancara karo Elle, dadi pahlawan majalah majalah Maret. Sampeyan uga dikenal sing Jack Antonoff mrodhuksi koleksi.

Posting Sabanjure
Yulia Rai (Yuliya Bodai): Biografi penyanyi
Minggu 20 Februari 2022
Yulia Ray - pemain Ukraina, lyricist, musisi. Dheweke banter nyatakake awake maneh ing taun "nol". Ing wektu iku, lagu penyanyi ditembangake, yen ora kabeh negara, mesthine dening wakil saka jinis sing luwih lemah. Trek paling trendi ing wektu kasebut diarani "Richka". Karya kasebut narik kawigaten para pecinta musik Ukrainia. Komposisi kasebut uga dikenal […]
Yulia Rai (Yuliya Bodai): Biografi penyanyi