Victor Drobysh: Biografi komposer

Saben pacangan musik kenal karo karya komposer lan produser Soviet lan Rusia sing misuwur Viktor Yakovlevich Drobysh. Dheweke nulis musik kanggo akeh pemain domestik. Dhaptar klien kalebu Primadonna dhewe lan pemain Russian misuwur liyane. Viktor Drobysh uga dikenal amarga komentar kasar babagan seniman. Dheweke minangka salah sawijining produser paling sugih. Produktivitas unwinding lintang Viktor Yakovlevich mung muter liwat. Kabeh penyanyi sing makarya kanthi periodik dadi pamilik penghargaan musik paling bergengsi.

iklan

Ing taun enom saka artis

Wong tuwane artis iku saka Belarus, nanging bocah lanang kasebut ngentekake masa kanak-kanak ing St. Nanging wis cukup kanggo urip nyaman. rama Victor melu bisnis ngowahi, ibu iku dhokter saka salah siji rumah sakit distrik. Wiwit cilik, bocah kasebut kasengsem ing musik, ora mung nyanyi, nanging uga dolanan alat musik. Nalika Victor cilik umur limang taun, dheweke njaluk wong tuwane tuku piano. Miturut standar wektu iku, alat musik regane minangka mobil apik. Ibu kasebut kanthi tegas nglawan. Si bapake nyilih dhuwit lan senajan kabeh kaleksanan impene anake.

Latihan seni musik

Victor Drobysh lungguh nganti pirang-pirang jam ing piano lan sinau main. Wong tuwa, sing ilang ing karya kabeh wektu, ora bisa njupuk anak menyang sekolah music. Sawijining dina sing apik, Vitya sing umur enem taun dhewe lunga menyang kana lan njaluk supaya didaftar dadi mahasiswa. Kaping pisanan, bocah lanang wis rampung digunakke ing musik. Nanging sawetara taun sabanjure dheweke wiwit melu bal-balan, ngimpi nelukake papan utawa dadi penemu sing misuwur. Nanging bapak ngadeg lan ndhukung sing putrane kudu nampa pendidikan musik. Akibaté, wong lulus karo kaurmatan saka sekolah musik lan ing taun 1981 kasil lulus ujian mlebu ing Konservatorium St.

Viktor Drobysh lan grup "Earthlings"

Victor Drobysh miwiti aktivitas kreatif minangka pemain pop. A nggantheng, pirang atletik karo mata biru diundang kanggo kerja ing grup "wong bumi"minangka keyboardist. Kanggo sawetara taun, musisi anyar lelungan karo tim ing saindhenging Uni Soviet. Nanging ora suwe "Earthlings" bubar. Gitaris Igor Romanov (sing njupuk Drobysh menyang grup) mutusake ora kentekan niat lan menehi saran supaya Drobysh nggawe tim anyar. Victor ndhukung gagasan kanca. Dadi proyek musik anyar sing disebut "Union" muncul.

Victor Drobysh: Biografi komposer
Victor Drobysh: Biografi komposer

Rombongan tur ora mung ing saindhenging negara. Para peserta malah bisa lelungan menyang luar negeri kanthi konser. Utamane asring diundang menyang Jerman, ing ngendi Drobysh bisa nggawe kontak sing perlu lan migunani karo wong sing duwe pengaruh saka bisnis pertunjukan.

Kreativitas Drobysh ing luar negeri

Ing pungkasan taun 1996, Drobysh lan sawetara kanca cedhak pindhah menyang Jerman. Kaputusan kasebut ora gampang, nanging ana kesempatan sing beda kanggo wong lanang. Victor wiwit melu kegiatan produksi. Musisi nindakake kanthi apik. Sawise sawetara wektu, Victor mrodhuksi sawetara grup musik Jerman. Ing antarane yaiku band Culturelle Beat sing populer, uga band liyane. 

Drobysh ora pengin ngembangake kegiatan musik luwih lanjut ing Jerman. Dheweke lunga menyang Finlandia. Nggunakake wis sawetara fame, wong gampang entuk proyek ing stasiun radio Rusia-Finlandia Sputnik, lan ing mangsa kang mimpin iku, dadi wakil presiden. Uga ing negara iki, Drobysh dadi misuwur amarga hit "Da-Di-Dam". Lan ing Jerman, trek iki malah nampa salah siji saka penghargaan musik paling bergengsi - Golden Disc.

Undangan menyang "Pabrik Bintang" Rusia

Viktor Drobysh muncul maneh ing bisnis pertunjukan Rusia ing taun 2004. Kanca ing toko, Igor Krutoy, ngajak dheweke melu ing proyek Star Factory 4 TV. Drobysh sarujuk, lan dadi imbued karo partisipasi lan simpati kanggo talents enom sing sawise completion saka project digawe pusat produksi penulis. Tujuane digawe kanggo mbantu penyanyi pemula, ing antarane uga peserta proyek. 

Sawise rong taun, artis mimpin acara iki. Dheweke njupuk alih dadi produser umum Star Factory 6. Ing taun 2010, dheweke nggawe National Music Corporation sing kondhang. Organisasi sing dipimpin musisi asring padu karo sing diarani hiu bisnis pertunjukan, mbela hak-hak para pemain enom. Amarga padu (mbela grup Chelsea), Drobysh kepeksa ninggalake proyek TV Star Factory.

Baline Drobysh menyang tanah air

Wiwit 2002, Viktor Drobysh wis makarya maneh karo bintang domestik. Jarak ora bebarengan karo gotong royong. Mulane, musisi mutusake kanggo pindhah menyang Rusia. Kaping pisanan, dheweke nulis musik kanggo putri Primadonna lan Valeria. Lagu-lagu kasebut langsung dadi hits. Mboko sithik, lintang-lintang wiwit baris kanggo wong bakat. Fyodor Chaliapin, Stas Piekha, Vladimir Presnyakov lan Natalya Podolskaya uga miwiti kerjasama karo Drobysh. Ing 2012 Rusia njupuk posisi nomer loro ing Eurovision. "Buranovskiye Babushki" nindakake lagu "Party for Everybody" sing ditulis dening Viktor ing kana.

Penyanyi enom Alexander Ivanov, sing tampil kanthi jeneng panggung IVAN, wis dadi pendhapa sabanjure Drobysh produser wiwit 2015. Wigati dicathet menawa mentor kasebut aktif nggarap promosi proyek anyar. Lagu-lagu IVAN pancen populer. Ing 2016, penyanyi enom uga melu ing Eurovision, nanging mung saka negara Belarus.

Proyèk sabanjuré

Selebriti ora nate mandheg lan pancen nyoba ngembangake budaya musik nasional. Wiwit 2017, dheweke wis ngasilake proyek TV "New Star Factory". Lan taun sabanjuré, artis mbukak akademi online, unik ing sawetara shooting, disebut "Star Formuza". Kene dheweke mulang pemain enom dhasar lan kawicaksanan pangembangan aktivitas kreatif. Siswa akademi kanthi mandiri nggawe trek musik lan sinau babagan promosi. Lintang Rusia sing kondhang - penyanyi, aktor, produser - dadi dosen lan tutor ing kene.

Ing 2019, Drobysh ngatur konser solo grand kancané, Nikolai Noskov. Penyanyi wis suwe ora muncul ing panggung amarga stroke.

Victor Drobysh: Biografi komposer
Victor Drobysh: Biografi komposer

Viktor Drobysh: skandal lan kasus pengadilan

Artis kasebut misuwur amarga ujare kasar marang sawetara bintang. Kanggo wektu sing suwe, media nonton uji coba antarane Drobysh lan Nastasya Samburskaya, sing mlebu kontrak karo pusat produksi komposer. Aktris lan penyanyi ngajokake tuntutan hukum marang Drobysh lan nuduh dheweke ora tumindak babagan promosi dheweke. Sawise sawetara pangrungon pengadilan, Samburskaya ditolak kepuasan panjaluk dheweke (bali dhuwit lan mandap kontrak). Salajengipun, produser ngajokake counterclaim, nuntut Nastasya bali saka 12 yuta rubles, kang ngginakaken ing mromosiaken project dheweke.

Ing 2017, ing salah sawijining saluran, Drobysh menehi komentar babagan aktivitas Olga Buzova. Dheweke percaya yen dheweke ora duwe swara, karisma lan seni. Artis ora nanggepi tembung sing nyinggung kanthi cara apa wae, dheweke mung njaluk komposer ing Instagram supaya ora entuk popularitas amarga kegiatane.   

Victor Drobysh: Biografi komposer
Victor Drobysh: Biografi komposer

Viktor Drobysh: urip pribadi

Selebriti ora ndhelikake uripe, ora ana hubungane karo musik, nanging uga ora nyoba ngiklanake. Dikenal yen ing wektu iki Drobysh manggon karo bojone ing omah negara cedhak Moskow. Kaya wong Rusia nyata, Victor seneng banget babagan hoki, uga bal-balan.

Kanggo hubungan, Drobysh nikah kaping pindho. Garwa pisanan saka pengarang ana wong kreatif - pujangga Elena Stuf. Wong wadon iku asli saka Finlandia. Wigati dicathet menawa Victor mlebu status bojone ing umur sing cukup awal - 20 taun. Pasangan iki duwe anak lanang loro - Valery lan Ivan. Nalika bojone ana ing Finlandia, Elena ndhukung bojone ing kabeh cara kanggo ngembangaken karya. Nanging sawisé Victor bali menyang Moskow, hubungan pasangan kasebut salah. Miturut mantan pasangan dhewe, dheweke ora lulus tes jarak. Ing taun 2004, dheweke resmi pegatan. Nanging ing wektu iki, Victor lan Elena kanca. Anak-anake padha kerja bareng karo Drobysh.

Victor ketemu bojoné saiki Tatyana Nusinova telung taun sawisé pegatan. Padha ketemu liwat kanca bebarengan. Perasaan nutupi komposer supaya sawise sawetara minggu rapat romantis, dheweke menehi tangan lan ati marang bocah wadon kasebut. Pasangan kasebut uga duwe anak - putra Daniel lan putri Lydia. Tanya uga duwe anak saka marriage pisanan. Miturut garwane, Drobysh minangka wong kulawarga sing becik, bojo sing peduli lan bapak sing apik sing bisa urip kabeh kepinginan anak-anake. 

Viktor Drobysh saiki

Perlu dicathet yen Drobysh minangka pribadine media sing paling akeh. Bisa dideleng ing massa proyek musik televisi. Dheweke nggawe dheweke, utawa dadi hakim, pelatih utawa peserta. Akeh acara TV sing antri kanggo artis dadi tamu. 

https://youtu.be/Pj8-Q_3EWFk

Ing program "Pahlawanku" (2020), Viktor Yakovlevich menehi wawancara kanthi jujur, ing ngendi ora mung kreatif, nanging uga topik pribadi. Ora suwe dheweke muncul ing ngarep penonton minangka hakim ing proyek musik populer "Superstar".

iklan

Ing 2021, ing program "The Fate of a Man", pengarang banget emosional matur nuwun Alla Pugacheva kanggo bantuan ing awal dalan kreatif. Bojone komposer uga ana ing program kasebut, lan dheweke uga ngandhani akeh fakta menarik babagan bojone.

Posting Sabanjure
Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi
Senin 21 Februari 2022
Elina Chaga minangka penyanyi lan komposer Rusia. Fame gedhe-gedhe teka dheweke sawise melu ing project Voice. Artis ajeg ngeculake trek "jus". Sawetara penggemar seneng nonton transformasi eksternal sing luar biasa Elina. Elina Akhyadova isih cilik lan enom Tanggal lair artis yaiku 20 Mei 1993. Elina nglampahi masa kanak-kanak ing […]
Elina Chaga (Elina Akhyadova): Biografi penyanyi